Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin Sam Się Wyłącza!

Navii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam duży problem. Kiedy włącze MT2 i gra się zpatchuje i ztorrentuje włącza się normalnie, wybieram server i CH, wpisuje passy i loguję się i nagle gra się wyłącz i wyskakuje takie coś :

bladv.jpg

I nie wiem co zrobić. Grę odinstalowywałem i instalowałęm chyba z 10 razy i nic. Kamer mod nie pomaga, obejście torrenta nie pomaga...

Proszę pomużcie, bo już nie mam do tego sił. Za pomoc+ ;]

a41df9a9470d248.gif
Opublikowano

I nie wiem co zrobić. Grę odinstalowywałem i instalowałęm chyba z 10 razy i nic. Kamer mod nie pomaga, obejście torrenta nie pomaga...

Nie pomaga ale przeszkadza.

HS wykrylo ze chcesz obejsc metina. Masz w metine zle pliki.

Zreinstaluj i po problemie

;)

Opublikowano

Odinstalowałem i zainstalowałem i nic. Pisałem do supportu i taką mi wysłał wiadomość:

Odpowiedź od: Fraziel 2010-09-22 16:53:48

Witaj *********,

Musisz przeinstalowac gre. Usun wszystkie elementy poprzedniej instalki. Nastepnie pobierz ponownie ze strony www.metin2.pl i zainstaluj w nowym katalogu. Przy pierwszym uruchomieniu otwieraj przez PatchUpdater ( w glownym folderze metina ikona z kurczaczkiem). Dziekuje i pozdrawiam :>

Z poważaniem,

SGM Fraziel

Super Mistrz Gry, serwer Syriusz

Zrobiłem tak i nic. Może to być wina wirusów/keyloggerów?

@EDIT

Działa, nie doczytałem dobrze tego "Przy pierwszym uruchomieniu otwieraj przez PatchUpdater ( w glownym folderze metina ikona z kurczaczkiem)."

a41df9a9470d248.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...